H7VEN SHAPE, 95 Flex (SR)
H7VEN SHAPE, 95 Flex (SR) H7VEN SHAPE, 95 Flex (SR) H7VEN SHAPE, 95 Flex (SR) H7VEN SHAPE, 95 Flex (SR) H7VEN SHAPE, 95 Flex (SR)

H7VEN SHAPE, 95 Flex (SR)

Täysin poikkeuksellisen ergonomian omaava erittäin kevyt LowKickPoint PRO-maila.

174,25 €
205,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

H7VEN SHAPE- Siirtää jääkiekkomailojen ergonomian uudelle tasolle 

H7VEN ylpeänä esittelee aivan uuden tason jääkiekkomailojen ergonomiassa. Jääkiekkomaila on perinteisesti valmistettu joko hieman pienemmällä pyöristyksellä tais isommalla, sivujen mitat ovat aina olleet liki samat. Joku valmistaja on lisännyt yhden kantin mutta hokiseiska näyttää mikä on jääkiekkomailojen tulevaisuus. Varsi muotoiltiin kokonaan uudestaan. Profiili muuttuu ja siinä on kolme pääaluetta. Varren alaosa on optimoitu mahdollisimman tehokkaaksi rannelaukauksille, Shape onkin LowKickPoint tyyppinen maila. Keskiosa varresta on muotoiltu uudestaan ja saatu käänteentekevä tuntuma varteen. Hieman D:n mallinen varsi profiili on muuttuva profiilinen. Mahdollisimman hyvä tuntuma haluttiin myös yläkädelle ja yläosa onkin hieman erilainen kuin keskiosa varresta.Testien, prototyyppien ja testiryhmän palautteen analysoinnin jälkeen olemme valmiit tuomaan mailan kaikkien ulottuville.

Lowkick tyyppinen varren jousto on huipputuote hyökkääjille ja pelaajille jotka mielellään pelaavat nopeita tilanteita ja pienessä tilassa. Mailaa on saatavilla 55-105 Flex versioina aikuisten varrella. Maila on valmistettu parhaista saatavilla olevista materiaaleista, luonnollisesti täyshiilikuituinen ja entistäkin kevyempi huippumaila. H7VEN kehittää mailat Suomessa. 

- Täysin poikkeuksellinen ja uniikki varsi profiili aikuisten kokoa (SR)

- 18K-ULM hiilikuitu

- Varressa erittäin pitävä ja hyvän tuntuman antava GRIP-lakkaus

- Kestävä laparakenne, matala inertia, parempi kiekkotuntuma

- Kevyt, paino ainoastaan alkaen 390gr (riippuen jäykkyydestä, referenssi pituudella 167cm)

- Maila extra pitkä, ei tarvitse jatkotuppia, pituus 173cm. 

Pituus:
173 cm
Korkeus:
3 cm
Leveys:
30 cm
Paino:
395 g