MALLIT

Ensimmäisenä tuomme myyntiin H7VEN FIRST-malliston,. Nämä mailat ovat täyshiilikuitumailoja. Mailat on valmistettu parhaista materiaaleista. Hiilikuidut toimittaa yksi maailman johtavista valmistajista, Toray Japanista. Hiilikuitumateriaalit on valittu huolella Torayn laajasta valikoimasta testien perusteella ja näin ollen on saatu aikaiseksi ensimmäinen H7VEN- maila. Lapa materiaalin ja rakenteen kanssa tehtiin monia testejä ennen kuin löysimme vaatimuksemme täyttävän ratkaisun. Mailan valmistusmenetelmänä on käytetty "one-piece molding" menetelmää minkä avulla varsi ja lapa saadaan yhtenäiseksi ja mailan paino kevyeksi.  

JUNIOR (JR)

Mailat jaotellaan kahteen kategoriaan varren koon ja mailojen pituuden mukaan.  Junior- mailat on tarkoitettu pienemmille käsille. Mailat on valmistettu ohuemmalla varsi profiililla ja hieman pienemmällä lavalla jolloin soveltuvat parhaiten nuorille hieman pienemmille pelaajille. Mailojen pituus on 147cm, mitattuna lavan kärjestä kohtisuoraan varren päähän. Tämäkin maila, kuten kaikki aikuisten versiotkin, on täyshiilikuitu maila. Luonnollisesti mailoja on saatavilla vasen- ja oikeakätisille pelaajille. Junior-vartiset mailat ovat jäykkyydeltään 35 -50 Flex. 

SENIOR (SR)

Aikuisten varrella olevat mailat löytyvät tästä kategoriasta. Mailoissa varren halkaisija ja lapa on isompi kuin juniori mailoissa. Kaikki aikuisten mailat toimitamme ”pitkinä” versioina.  Aikuisten mailan pituus on 173cm jolloin pidemmätkään pelaajat eivät tarvitse jatkotuppia. Vaikka mailat ovat yleisesti myynnissä olevia pidempiä, on nimellisjäykkyys (Flex) 160cm kohdalla mitattuna lavan kärjestä kohti suoraan. Aikuisten varrella olevia mailoja on saatavilla 52 ja 85 Flexin väliltä.


Ensimmäiset sarjatuotantomailat ovat nyt asiakkailla, mutta tuotekehitys jatkuu edelleen. Jatkuvan parantamisen ajattelulla pyrimme tarjoamaan yhä enemmän asiakkaiden toiveiden mukaisia tuotteita. Ymmärrämme, että pelaajien vaatimukset tärkeimmän työkalun suhteen ovat erilaisia ja sen täytyy sopia käyttäjän tottumuksiin. Vaikka olemme tehneet rakenteen eteen paljon töitä, on erilaisilla käyttäjillä vielä vaatimuksia mihin ei pystytä tällä hetkellä vastaamaan. Olemme hyvin alussa ja aina nälkäisiä kehittämään vieläkin parempia tuotteita, kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja ja olemme avoimia kaikenlaisille kehitysideoille. Uskomme vakaasti että H7VEN tulee vielä olemaan vahva tekijä mailamarkkinoilla. No Compromise!

 - Suomessa kehitetty jääkiekkomaila