MALLIT

H7VEN CORE-2 -Control the React. Kesän 2020 UUTUUS  PRO-maila. Jatkoimme tuotekehitystä ja teimme uuden version erittäin tykätystä CORE mailasta. Kuten ensimmäinenkin Core, on CORE-2 LowKickPoint versio. Uudistettu lavan ja varren rakenne sekä materiaalit mahdollistaa vieläkin nopeammat snapshotit ja rannelaukaukset. Uusi kevyempi lavan rakenne parantaa kiekkotuntumaa ja helpottaa nopeissa harhautuksissa kiekon käsittelyä. Saatavilla 55-95 Flex versioina aikuisten varrella ja 35, 45 ja 50 JR vartisena. Luonnollisesti täyshiilikuituinen ja entistäkin kevyempi rakenne. Optimoitu painopiste mahdollista helpon mailan käsittelyn kaikissa tilanteissa. Mailat tulevat varastoon Elokuussa 2020.

H7VEN CORE -Control the React.  H7VENin ensimmäinen LowKickPoint versio. Matala joustopiste mahdollistaa nopeat sekä sähäkät snapshotit ja rannelaukaukset. Ehdoton huipputuote hyökkääjille ja pelaajille jotka mielellään laittavat kiekkoa reppuun nopeistakin tilanteista. Saatavilla 52-95 Flex versioina aikuisten varrella ja 35, 45 ja 50 JR vartisena. Luonnollisesti täyshiilikuituinen ja entistäkin kevyempänä uudistetulla laparakenteella. Optimoitu painopiste mahdollista helpon mailan käsittelyn.

H7VEN FIRST-malli. Nämä mailat ovat myös täyshiilikuitumailoja. Maila on HighKickPoint versio. Eli Nilkan ja varren alaosa on jäykempi ja maila taipuu herkemmin alakäden kohdalta. Mailat on valmistettu parhaista materiaaleista. Mailan valmistusmenetelmänä on käytetty "one-piece molding" menetelmää minkä avulla varsi ja lapa saadaan yhtenäiseksi ja mailan paino kevyeksi.  

JUNIOR (JR)

Mailat jaotellaan kahteen kategoriaan varren koon ja mailojen pituuden mukaan.  Junior- mailat on tarkoitettu pienemmille käsille. Mailat on valmistettu ohuemmalla varsi profiililla ja hieman pienemmällä lavalla jolloin soveltuvat parhaiten nuorille hieman pienemmille pelaajille. Mailojen pituus on 147cm, mitattuna lavan kärjestä kohtisuoraan varren päähän. Tämäkin maila, kuten kaikki aikuisten versiotkin, on täyshiilikuitu maila. Luonnollisesti mailoja on saatavilla vasen- ja oikeakätisille pelaajille. Junior-vartiset mailat ovat H7VEN:llä jäykkyydeltään 35, 40, 45 ja50 Flex. 

SENIOR (SR)

Aikuisten varrella olevat mailat löytyvät tästä kategoriasta. Mailoissa varren halkaisija ja lapa on isompi kuin juniori mailoissa. Kaikki aikuisten mailat toimitamme ”pitkinä” versioina.  Aikuisten mailan pituus on 173cm jolloin pidemmätkään pelaajat eivät tarvitse jatkotuppia. Vaikka mailat ovat yleisesti myynnissä olevia pidempiä, on nimellisjäykkyys (Flex) 160cm kohdalla mitattuna lavan kärjestä kohti suoraan. H7VEN mailoja on saatavilla aikuisten varrella 52, 58, 65, 75 ja 85 Flexillä ja erikoistilauksesta myös jäykempänä.

Ensimmäinen kausi on takana, mutta tuotekehitys jatkuu edelleen. Jatkuvan parantamisen ajattelulla pyrimme tarjoamaan yhä enemmän asiakkaiden toiveiden mukaisia tuotteita. Ymmärrämme, että pelaajien vaatimukset tärkeimmän työkalun suhteen ovat erilaisia ja sen täytyy sopia käyttäjän tottumuksiin. Vaikka olemme tehneet rakenteen eteen paljon töitä, on erilaisilla käyttäjillä vielä vaatimuksia mihin ei pystytä tällä hetkellä vastaamaan. Olemme hyvin alussa ja aina nälkäisiä kehittämään vieläkin parempia tuotteita, kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja ja olemme avoimia kaikenlaisille kehitysideoille. Uskomme vakaasti että H7VEN tulee vielä olemaan vahva tekijä mailamarkkinoilla. No Compromise!