KÄYTTÖ- ja TOIMITUSEHDOT

H7ven-verkkokauppa on RetDen Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy RetDen Oy, 2792657-5, Alakorkalontie 60, 96300 Rovaniemi. RetDen Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttö- ja toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Suomalainen Checkout Finland Oy. Voit maksaa ostokset monin eri tavoin.

Muista aina tarkistaa käyttämäsi maksutavan lasku- ja osamaksupalveluiden laskutuslisät, korot ja kulut valitsemaltasi toimittajalta.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin , Matkahuollon ja DB Schenkerin kuljetuspalvelut. Ulkomaille paketteja toimittaa GLS
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-8 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Ja aina on mahdollista käydä noutamassa tuote Rovaniemeltä jolloin lähetyskuluja ei tule.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Ole aina yhteydessä asiakaspalveluun ennemmin kuin palautat tuotetta ja sovi palautusmenettelystä. Lisää ohjeita TAKUU-sivulla.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

support@h7ven.com, puhelin +358400953200