MIKÄ on H7VEN?

H7VEN - Hockey Seven

eli tuttavallisemmin hokiseiska on uusi Suomessa kehitetty jääkiekkomaila. Kehityksessä on huomioitu mailojen viimeisin teknologia, kaikki mailat ovat täyshiilikuitumailoja ja ne ovat valmistettu käyttämällä ”one-piece moulding ”-menetelmää. Materiaalit ovat korkealuokkaisia, maailman johtavan hiilikuituvalmistaja Torayn (Japani) tuotteita. Valmistusmenetelmän ja laadukkaiden materiaalien ansiosta tuotteen paino on saatu alhaiseksi sekä varren joustojäykkyys erittäin tasalaatuiseksi.

Lähestyimme asiaa erilailla kuin moni pieni valmistaja. Emme tyytyneet vain kopioimaan samaa rakennetta vaan valitsimme itse raaka-aineet, teimme testauksen ja määrittelimme ominaisuudet. Vankasta tuotekehitys taustasta johtuen asetimme tavoitteeksemme luoda valmiin tuotteen asiakkaille. Meille se tarkoittaa laadukasta, toimivaa ja viimeisteltyä mailaa kohtuullisella kustannuksella – eli tyytyväistä asiakasta. Suunnitelmissa oli tuoda jo kaudelle 2017-2018 mailat myyntiin mutta emme olleet valmiita ja otimme aikalisän testaukseen ja tuotekehitykseen.

Tuotekehitysvaiheessa suoritimme vuosien 2015-2018 aikana merkittävän määrän testejä niin kenttä- kuin laboratorio-olosuhteissa. Teimme pienen koe-erän 2016 marras-joulukuussa. 

Koe-erästä saadun palautteen jälkeen teimme yhteenvedon, että töitä on vielä tehtävä ennenkuin tuote on oikealle tasolla. Jouduimme laittamaan uusiksi mittavan osan valmistusprosessista sekä myös mailojen rakenteet niin varsien kuin lavankin osalta. Lisäajalla hieroimme myös tuotteen viimeistelyä ja keskityimme varmistamaan valmistuksen laadun tasaiseksi.

Nyt voimme ylpeänä sanoa että maila on myyntivalmis. Odotamme mielenkiinnolla asiakkaiden palautetta ja vastaamme mielellämme kysymyksiin. 

Tuotekehitys on jatkuvaa, joten palautteet ja ideat ovat tervetulleita - nyt on mahdollisuus saada omaa ”peukalon jälkeä” lätkämailaan.

Niin ja mistäs se H7VEN sitten tulikaan... Isot kisat, finaalisarja, ratkaisu kierros, seitsemäs finaali.....